Lördag 5 oktober

När stormen slog till på västkusten låg vi i Donsö hamn. Vi fick hålla i oss ett par dagar. När det lugnat ner sig tog vi steget till Varberg och sen vidare till Mölle där vi firade födelsedag med middag på restaurang. Vidare ner till Falsterbo i strålande sol men nästan ingen vind så det blev mycket motor. Från Falsterbo till Ystad fick vi treva oss fram pga tjock dimma. Spännande, otäckt och utmanande med totalkoll på radar. Nu i Skillinge där vi bytt roderlager och packningar i propelleraxeln. Sjösatta, städade och laddade för fortsatt segling.

Aftonsol i Falsterbo
Vi hade ingen sikt alls
Sjösatta i Skillinge
Roderlager i brons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s