Söndag 13 oktober

Vi avvaktade en dag extra i Skillinge innan vi satte kurs över Hanöbukten och fick en fin segling över. Det blev inget besök på Utklippan denna gång heller utan tog natthamn i Sandhamn, en trevlig o skyddad gammal fiskehamn som vi besökte tidigare i sommar. Kalmar blev nästa stopp innan vi fortsatte till Oskarshamn. Nu har vädret varit med oss ett par dagar med växlande molnighet, mest sol som faktiskt värmt. Svaga vindar, knappt seglingsbara. Besökte kamrat i Nävekvarn innan sista etappen hem. Det blev 12 veckor hemifrån med en väldig blandad kompott av +30 gr och strålande sol till full storm och svinkallt. Väl hemma på hundudden möttes vi av barn och barnbarn och god middag. Nu ska vi landa lite innan vi släpper bryggan igen.

Inloppet i Skillinge
Ölandsbron
Härliga naturupplevelse
Kejsaren
Hemmavy
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s