Tisdag 16 augusti

Lämnade Den Helder och hade en fin segling till Den Haag. Väl där så när vi skulle parkera slutade bogpropellern att fungera. Inte roligt att då komma på plats men allt gick bra. Mail till lokal återförsäljare fick vi ingen respons på. Då återstod kontakt med Sverige och vi blev lovade att dom skulle skicka med express. Men att ligga i den marina tyckte vi inte var någon höjdare. Vi nämnde för hamnkapten vårt problem och han var en riktig stjärna. Han fick tag i en återförsäljare som hade i lager och dessutom en anställd som bodde nära marinan. Samma dag hade vi nya propellrar i handen. Då återstod bara att få dom på plats. Envisa Stefan tog sig an uppgiften. Inte så enkelt att lossa dom gamla och sedan få de nya på plats utan dyk grejer och riktig värktyg. Men innan kvällen var kommen så var allt klart. Nästa morgon kunde vi ta oss vidare till Zeebrugge. Här träffade vi Cool som är OSK are. Trevligt med lite samkväm. Vi har bara träffat på 3-4 svenska båtar sedan vi lämnade Sverige .

Propeller utan propellerblad
Zeebrugge
Lågvatten nu
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tisdag 16 augusti

  1. anniot66 skriver:

    Vad skönt att det löste sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s