Fredag 4 januari

Nyårsafton firade vi i Rodney Bay på St Lucia. Det var flera stora fyrverkerier som förgyllde tolvslaget. Vi låg för ankare och hade på så sett första parkett. Några dagar var vi där och också återhämtade oss från en otrevlig magsjuka vi fick inporterad från sverige. Nu mår alla bara bra igen och vi har tagit oss tillbaka till Martinique. Nu ska vi bara njuta av dagarna som vi har kvar tillsammans med Niklas, Helena och lilla Lucas innan dom åker tillbaka till sverige och kylan. Det är lite blåsigt och ostadigt väder just nu men värmen klagar vi inte på. Shaddock får lite omvårdnad och vi tar det bara lugnt. Vi ser med spänning fram mot vad detta år kan ge oss.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Fredag 4 januari

  1. Annika skriver:

    God Fortsättning,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s