Fredag 3 december

Stefan är på väg hem till Shaddock igen !!!
Snart är livet ombord sig likt igen. Nu är det bara att försöka hålla honom i koppel så att han inte i sin iver över att bli bra överanstränger knä och axel. Tur är att vi bara kan vara även om det kliar i fingrarna över att få krypa på knä och polera o fixa. Det är många svenska båtar i marinan så Stefan får hålla sig till att gå en social runda då och då. Jollen är bra, med den tar man sig enkelt runt i marinan. Till hans stora besvikelse så får han avstå från längre shoppingturer på stan med mig. Jag får väl kompensera det på något bra sätt. Skönt ska det bli att få honom tillbaka lagom till kommande oväder.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Fredag 3 december

 1. Janne o Inger skriver:

  Vad skönt att kapten är hel igen. Håll hårt i kopplet så han inte smiter iväg och överanstränger sig.

  Kram fr Trinidad

 2. RolphGunnar skriver:

  Här hemma är det snö och kallt. Vi hade ca 17 minus i Djursholm igår. Varmare (bara minus 6) idag. Det har snöat och vi har nog fått 1 dm nysnö idag. Jag kollade Hundudden idag och tittade till piren och er plats. Det var oskottat !!! Skulle inte ni sköta den uppgiften såsom förra året ? Gunnar och Sannas båt på er plats och såg tämligen insnöad ut. LÄNGTAR NI INTE HEM ? Snön ger jobb och jag jobbar dagligen med att röja växlar på järnvägen och se till att arbetsfordon på järnvägen kommer ut ur lokstallar samt att vi rensar järnvägsövergångarna på all spårtrafik i Stockholm. Snö = ”det vita guldet”. Lev väl så ses vi nog snart.

 3. Anna skriver:

  Jag läser det ni skriver om värmen med avundsjuka! Nu har vi haft mellan -20 till -30 i två veckor, det är skit kallt!!! Och som tillägg har de mer snö i Sthlm än vad vi har här.
  Stefan, jag skulle låtit dej ragga kille åt mig så som du försökte göra åt mig i ( jag tror det var) Kalmar!
  Ha en super mysig jul
  Kramar Anna

 4. Margaretha Toss skriver:

  Skönt att kunna konstatera att nödvändigt besök i Sverige, gick fort även denna gång. Det sociala livet brukar ju endast kräva att hävarmen är i funktion, så Stefan får ta till den friska armen under sina runder. Skämt å sido, härligt att allt nu verkar under kontroll för hela besättningen på Shaddock!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s