Måndag 11 juli

Så är det vardag och arbetsvecka igen. Stefan startade med en cykeltur upp till Isletas för att hitta någon som kan svarva en del han behöver till autopiloten. Jag ska inhandla lite tyg till div skydd på deck. Fortfarande instabilt väder här. Men termometern håller sina stadiga + 25. Stig och Lillba har återvänt till LP efter semester i sverige, trevligt att träffa dom igen. Vi har nu passerat 30.000 besökare på vår sida och det tycker vi är kul. Tack alla ni som skriver kommentarer, det tycker vi om ! Skriv mer, skriv fler ! Och ni som inte har skrivit, gör det nu !

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Måndag 11 juli

 1. Lady Glion skriver:

  Trevligt att höra av er igen. Kommer just hem från att ha varit ute i skogen och plockat svamp. Men vad mycke mygg det var. Den 27 aug. kommer vi till vår kära Lady Glion i LP. Sen åker vi hem i slutet av okt. för då skall Alice operera andra höften. Men vi hoppas och tror att hon skall vara bra i mitten av dec. så att vi kan segla över till Karibien då. Hur var det hade inte ni också planer på det?

 2. afsailing skriver:

  Om det är Sudden Light så hälsa Stig och Lillba. Vi träffade dom 2008, när dom låg på Cleopatra marina och rustade båten.

 3. Gunnar Silins skriver:

  Hörrnunini! Det blir snart inga fler kommentarer om vi inte får se fler bilder! Särskilt vill vi se en på Stefan när han stegar in till chefen efter att all bottenfärg trillat av!
  Själva sitter vi fast i kajen i Ankarudden/Herrhamra i väntan på att en surkuling skall ge sig så att vi kan bege oss över till Fårösund.

 4. Rolph skriver:

  Nu hemkommen från vår bilsemester !!! i Europa. Vi har sett Danmark, Holland, Belgien, Frankrike, med Normandie och Bretange som huvudmål. Hem via Tyskland och Luxemburg, via den otroligt vackra Moseldalen.
  Vi har sett krigsminnen i massor. Tänkvärt !! Vi har bilat runt i 18 dagar och nu är vi hemma och laddar tvättmaskin, klipper gräs och matar Kluque med cyklar, öl o vin och mat. Vi drar på tisdag upp mot Höga kusten. Vi kommer att gå Väddö Kanal, om nu inte vattenståndet är högt. Det är en bro vid Trästa (nästan Grisslehamn) som just är 17 meter, såsom vår masthöjd. Men vi har gått där förut.
  Vi saknar fortfarande, som Gunnar skriver, lite bilder från den tiden då ni stod på land. Skärpning !!!
  Vi blir borta i 3-4 veckor och sedan blir det herrseglingar några stycken. Sedan är det dags för upptagning och öppna julklappar. Tiden går fort…………….
  Vädret tycks vara för er som för oss, men här är det nog kallare.
  Vi hade regn säkert 10-12 dagar av våra bildagar. Men det är ju bara att höja värmen i bilen, så det är inget problem. Vi får hoppas att solen kommer tillbaka utmed norrlandskusten så vi kan få några varma och fina veckor.

  Glöm inte lägga ut fotografier……………………..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s