Tisdag 24 april St Martin

Nu ligger vi ankrade i nettle bay på St Martin. Vi hade en fin segling hit från Guadeloupe och anlände tidigt i torsdags morse. Vi ankrade upp utanför bron på Hollenska sidan. Broöppning 3gg om dagen och vi åkte in vid första öppningen. Tog oss enligt anvisning genom väldigt grunt vatten långt in i bayen och ankrade upp straxt utanför PG och Margaretas bostad. Trevligt att träffa dom igen, senast var vid vår avseglingsfest hemma på hundudden juni 2010. Och som vanligt har vi fullt upp med att fixa, dona och rätta till saker ombord. Men vi slappar också, badar i 30 gr och njuter av dom härliga kvällarna. Vi har varit på en after work. Här finns några svenska båtar och någon norsk.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tisdag 24 april St Martin

  1. PG & Margareta skriver:

    Det var trevligt att Stefan & Pia äntligen hittade hit, vi har saknat dem hela förra säsongen och halva denna. Pia sade häromdagen att vi kunde vara flitigare med att kommentera resebreven så här är ett rykande färskt inlägg. ”After worken” dvs fredagsträffen inleddes traditionsenligt på St. Martin Yacht Club till bartenders stora glädje, systemet med happy hour utforskades noggrant och ingående, sedan var vi ett glatt gäng som gick tvärs över gatan till en av våra favoritkrogar där man får en shot av krögaren när man betalar notan. Sympatiskt tyckte både Pia & Stefan om än shotens storlek kommenterades av en av gästerna…

    Hälsningar
    Margareta, vars make PG låg hemma med öroninfektion och fick nöja sig med att få detta återberättat…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s