Fredag 20 september 2013

Resan tillbaka till Martinique och Shaddock gick bra trots att det pågick streik bland flygledarna i Paris. Det vi märkte av var att vi fick vänta onödigt länge på bussen som skulle ta oss mellan Charles de Gaulle och Orly. Vi landade här enligt tidtabell och möttes av som väntat värme och hög luftfuktighet. Nu har vi fixat och donat färdigt. Watermakern hade vi en liten läcka på som krävde reservdelar från frankrike vilket tog ett par dagar extra, varmvattenberedaren fick vi också byta pga av en läcka inuti. Men som sagt var , det är alltid saker som ska göras. Nu är vi stuvade och klara för avfärd. Första stop St Anne för att fylla färskvatten i tanken sedan styr vi mot St lucia. Vädret är bra men lite lite vind. Det tar den tid det tar.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s