Måndag 23 December 2019

Efter sommarens segling kom vi hem till vår hemmahamn. Där blev det att såga träd och rensa efter en envis bäver som tar träden jäms med knähöjd. Efter avslutat ”trädgårds” arbete blev det dax för årets Gran Canaria resa för att vinka av dom som seglade med ARC mot Carribien. Det var inte utan att vi vart lite sugna… Men vi är kvar här hemma och upplevt tillsammans med övriga boende i Sverige en hemskt trist december med bara gråväder. Nu har det vänt och vi går mot ljusare tider, tack o lov ! Vi ser fram mot kommande år och vad det har med sig. God Jul och ett riktigt Gott Nytt År önskar vi er alla från oss ombord på Shaddock.

Grill o samkväm i höstmörkret på humdudden
ARC invigningsparaden Las Palmas 2019
Jul ombord
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s