Torsdag 2 juni

Det vart ett snabbt besök i Las Palmas. Stöttning och goda råd av många vänner. Tack Marianne för mina fina mörka ögonfransar och hoppas du och Håkan får en fin sommar hemma på Gotland. Vi är då tillbaka i Pasito Blanco dit vi hade sagt att vi inte skulle återvända, men så blev det allså inte. I morgon är det sagt att dom lyfter oss ur vattnet och då är det spännande och se hur botten ser ut. Men solen skiner och värmen klagar vi inte på och det finns dom som har det värre.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s