Onsdag 7 september

Ja här är det snabba kast, det är september, jag vet det. Men tiden går ju så fort när man har roligt. I Stockholm så regnar det, en ganska ovanlig företeelse för oss. Vi blir blöta och dessutom fryser vi. Dagen igår gick åt att fixa div småsaker och sedan på kvällen vart det lite fix med sonen Niklas båt nere vid båtklubben där vi samtidigt ordnade lite grillat till middag. Blev en skön känsla av svensk sommar kväll, mörk och ruggig. I dag har vi firat syster Claerys man Jonny på hans födelsedag och träffat syskonbarnsbarn Lukas 7 månader. Janne och Inger på Rosalinda har vi också hunnit träffa och bokat middag hos dom när vi anländer till Martinique.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s