24 februari Rodney Bay, St Lucia

Tro det eller ej men nu har vi lämnat St Anne och Martinique. Vi fick vänta 1,5 vecka på den resterande förstagsprofilen. Det var dessutom karnevaldagar med parader och en massa partyn överallt. En dag i marinan och allt var på plats. Så skönt att kunna segla igen. Vi seglade allså söder ut till St Lucia. Det var en segling på hela 3,5 timme. Mjukstart. Seglen såg bra ut och Shaddock skötte sig bra. Härligt ! Inklareringen gick förvånadsvärt smidigt pga av att alla instanser satt i samma rum bara vid olika skrivbord. Nya pengar att lära sig 1 EC Dollar = ca 2.70 kr. ”Gamla” bekanta mötte vi. Blue, Svea och Lady Glion. Vi ligger på svaj i en härlig vik med underbart turkost vatten. Det är faktiskt som ett vykort.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 24 februari Rodney Bay, St Lucia

  1. Anna skriver:

    Härligt:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s