Tisdag 31 juli

Seglingen ner till Trinidad gick utan problem. Fick nästan förväntad vind och den höll i sig hela vägen. Månen var uppe till midnatt och lyste upp havet för oss. Framme på Trinidad tidigt på morgonen och då var det en ganska långdragen inklarering. Mitt i allt så var vi tvungna att flytta på båten från den plats vi blivit anvisade. Ja dom krånglar till det i onödan tycker vi. Dessutom så tyckte dom att medans vi var på imigration så skulle vår gula flagga upp !!? Men glada och trevliga var dom och detta tog bara ca 1 timme. På Power Boat fanns en hamnplats till oss, fixad av Janne på Rosalinda som stod på bryggan redo att ta emot våra tampar. Roligt att ses igen ! Det vart en trevlig kväll men mycket prat. Nu tisdag morgon lyftes Shaddock upp på land och nu ska vi pigga upp henne med lite ny färg, göra rent slangar, fixa några nya genomföringar mm mm. Så nu ska vi svettas på land ett par veckor framåt. Sen tar vi sverige semester. Vi hoppas och tror att vi ska kunna vara tillbaka i vattnet i oktober.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tisdag 31 juli

 1. P G & Margareta skriver:

  Då vet vi att ni slipper frysa nu när ni är i Trinidad – där är det vanligtvis t.o.m. varmare än i Sverige…
  Här gjorde vi ett spektagulärt lyft häromdagen. En mobilkran lyfte friggeboden uppe på klipphyllan UPP ÖVER DE 25 M HÖGA BJÖRKARNA och ned på bryggdäckdet. Så nu har den blivit uppgraderad till sjöbod och det blev riktigt bra.

  Hej så länge från Margareta & PG

 2. Kaj Liljebladh skriver:

  Då är vi långfärdsseglare i Sverige och njuter av sommaren! Jag kom hem för ett par dagar sedan. Blev lång seglingssäsong! Tillbringade 1 månad på kuba sedan Isla, Majuares, Cancun – Providencia Island – San Blas – Santa Marta, Colombia. Amelit ligger nu i den nya IGE marinan. Räknar med att åka ned om ett par veckor och ”småsegla” i området Colombia – San Blas och hoppas på att innan orkaner kommer på besök i den delen..

  Hälsningar Kaj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s