Lördag 24 november

Nu har vi lämnat Grenada och seglat norrut till Carriacou. Ombord har vi nu Stefans syster Annika och hennes man Lasse. Kul med besök. Vi såg valsprut där ute, men var inte tillräckligt nära för att se valarna som var ett par stycken. I morse kom en lokal fiskare förbi och levererade dagens middag i form av en levande lobster/hummer. Nu är frågan hur vi ska göra med den, ska vi koka eller grilla. Det blir eftermiddagens bekymmer. Vi ska nu lämna Tyrrel bay och ta oss lite norrut till Hillsborough där vi ska klarera ut. Planen är att vi ska ta oss till Tobago cay´s i början av veckan. Vi njuter av att vara ute på ankare så man kan ta sig ett dopp när andan faller på. Ja vi ska lägga ut bilder (när vi får tid och bra nätuppkoppling).

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Lördag 24 november

 1. Anders Rapp skriver:

  Ser med spänning fram mot bilder!!

 2. uffe skriver:

  hej på er har varit i las palmas pch vinkat av båtarna ralf kommer med en first 36,7 och stefan känner crewet!! må så gott till er båda!!
  uffe

 3. Stefan Melander skriver:

  Hej Seglade i windward islands 1975 i en Caribian 40, hyrd i Prickley Bay av en Dr Chris Doyley. På Carriacou lämnade vi ett paket John Silver och hushållsask svenska tändstickor, solstickan. i hyllan bakom bardisken, på den lokala romshopen . Ägaren mycket glad. Det fanns kvar 1982 enl rapport. Taxichaffisen Simon blev vår guide helt gratis. Stefan Melander

 4. Rolph skriver:

  Hallå !!! Var har ni tagit vägen? Saknar att det plingar till i inkorgen över nya meddelande. Samt vi vill ha mera bilder. Har ni blivit gamla och lata? Det tror jag inte och hoppas att det är pga. att ni saknar nätverk.
  Här hemma i Svedala så har jag återigen frigjort Stefan från att skotta snö på varvet. Traktorn går varm. Vi fick i mitten av veckan 40 cm !!! snö. Trafiken lamslagen, såsom alltid i Stockholm. Snön har nu legat kvar och idag, lördag, har man utlovat mera snö, men inte såsom i tisdags.
  Hälsade på Kluque och skakade ner all snö från presseningen. Men jag har bra ”lut” på ställningen så det mesta försvinner av sig själv. Men många runt omkring envisas med ”plattare tak” och skitpressar från ”lågprisleverantörer” och då får de känna av devicen ”det är dyrt att köpa billigt”
  Idag ska vi på julfest såsom vi var på förra lördagan. Så livet har sin gilla gång.
  Resten av vintern är ett oskrivet blad än så länge. Kanske en tur till Karibien. Vi brukar ju jaga ikapp er. Eller så blir det mest skidåkning. Alperna eller USA står på önskelistan.
  Förra året blev det 4 veckor, varav 2 veckor i alperna.

  Lev väl, och fortsätt njut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s