Onsdag 8 april

imageHär i Santa Marta blåser det friska vindar. Lågtrycket bara snurrar fram och tillbaka över oss. Vi ligger i marinan och det är väl tur det när det blåser runt 15-17 ms. Dagarna går och vi bevakar väderprognosen ständigt. Sedan pågår en omständig inklarering som tar onödigt mycket tid. I dag är det sagt igen att tullen ska besöka oss och båten. Får se om dom kommer. När vi väl ser en prognos som är bra för oss måste immigrationen underlättas 48 timmar före avgång för att vi ska får passen stämplade och papper på att vi lämnar Colombia. Sen är det bara att hoppas på att prognosen stämmer hyfsat. Så vi ser till att vi är förberedda med allt vi behöver. Det är varmt och skönt förstås fast vi har lite svårt just nu att njuta av det.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Onsdag 8 april

  1. Gun Öhrman skriver:

    Ja du Pia det skall inte vara för lätt här i världen. Kramar till er

  2. Björn Bergkvist skriver:

    Ja ni har det inte lätt med vädergudarna. Vi får bara hoppas att de är på er sida snart så att vi hinner träffas på Curacao i slutet av månden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s