Söndag 25 september

Shaddock lämnade vi för sommaren i Le Mareng på Martinique. Väl fastbunden för väder och vind. Vi har varit hemma i Sverige och njutit av sommaren. Lite jobb, lite vila mm. Stefans knän har inte varit bra på länge och nu blir det operation av dom. Därför åkte vi ner till Martinique för att titta till båten och förbereda för en längre lämning. Väl där inser vi att det inte är så bra att hon blir kvar där. Dels för att orkanvarning säger att Martinique ligger illa till i år. Och att lämna länge i vattnet tycker vi inte är en bra idé. Så vi släpper tamparna och seglar söderut. Första stopp blir på st lucia och rodney Bay. Där firar vi min födelsedag med poolbad och middag på restaurang. En härlig dag. Fortsätter sedan till Bequia där vi bara ankrar över natten innan vi styr mot Grenada. Hade fint väder med bra segling hela vägen ner. Hinner bara hit innan vi nås av stormvarningar. Funderar om vi måste gå ner till Trinidad men det ser ut som om vi kan vara lugna här. Nu har vi bokat upptagning på tisdag. Där kan vi lämna henne på land så att hon får torka upp ordentligt. Vi ska passa på att göra lite jobb som kräver torrdocka. Det är inte så lätt för Stefan som har så ont i knäna. Men nu ska han få nya så det kan bara bli bättre.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Söndag 25 september

  1. Gun Öhrman skriver:

    Hoppas att ni har det bra, visst är det tur att det numera finns reservdelar till människor också och inte bara till båtar o bilar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s